Buitenschilderwerk

Regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is zeer belangrijk voor de duurzaamheid van het hout en het waardebehoud. Een gebouw strak in de verf staat is uw visite kaartje. Een investering die zichzelf altijd weer terugverdiend.

Onderhoud

Een monument of oudere woning vergt ander onderhoud dan een nieuwe pand. Maar voor beide geldt dat de specifieke produkten op de juiste wijze gehanteerd moeten worden. Wij hebben ruime ervaring met het schilderen van alle voorgenoemde types. Door uw schilderwerk aan ons uit te besteden bent u verzekerd van goed uitgevoerde werkzaamheden met garantie. Onze medewerkers kunnen met u een onderhoudsplan opstellen, waardoor ook in de toekomst de kwaliteit blijft gewaarborgd. Op deze wijze blijft de financiƫle kant ook altijd overzichtelijk.

Daarnaast kunnen wij de afspraak maken eens in de drie jaar de woning te inspecteren. Dit is geheel vrijblijvend, maar kan wel voorkomen dat u voor nare verassingen komt te staan. Onze medewerkers kunnen u van een passend advies voorzien wat betreft technisch onderhoud en kleurkeuzes.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al je schilder en interieur vragen.

Neem contact met ons op